The Visual Arts Center Renovation

LOCATED IN PANAMA CITY, FLORIDA

TOTAL GROSS SQUARE FOOTAGE:

DESCRIPTION:

The updating of The Visual Arts Center includes new flooring and base, lighting, rolling walls in front of existing windows, wall treatments, restrooms, floor tile, skylight screening, stairs(including new handrails/guardrails), windows, column embellishment in main corridor, kitchen floor, and new cabinets/sinks in the Studio spaces.

CONSTRUCTION COMPLETION: 2014

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Change Portfolio

Discuss Your Next Project

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

captcha
Enter this code so we know you're human

Special Thanks

VBA-LOGOWebLarge.fw

All Images, Designs & Plan Sheets Copyright ©2014 VBA Design, Inc.

Portions Copyright ©2014, Bayne Collins, AIA

Portions Copyright ©2014, Victoria Williams, AIA, LEED AP BD+C

Website Implementation and Project Management:

ABT-LOGO-Footer.fw

Christine James, ABT Media & Marketing